Negle behandlinger

GELISH - SITTER SOM GELE OG PÅFØRES SOM LAKK.

Gelish Soak Off Gel Polish sitter i tre uker som en permanent gele. Dette var den første gele-lakken i vanlig neglelakkflaske med pensel som ble oppfunnet og suksessen vil ingen ende ta. Siden oppstart i 2009 har det kommer over 100 farger! En perfekt behandling for alle typer negler, både naturlige og kunstige på hender og føtter, og mulighetene for dekor og farger er så å si uendelige. Enkelt og raskt å utføre, hvert strøk tørker på 20 til 30 sekunder ved bruk av LED-lampe.

NEGLER - VAKRE OG VELSTELTE NEGLER ER ET MUST.

Det finnes mange forskjellige teknikker for å lage vakre kunstnegler, men akryl er nok det mest brukte produktet på markedet. Og det med god grunn. Med akryl kan du være kreativ med et stort utvalg av akryl-pulver i alle farger med og uten glitter, og det kan skulpturers på form/sjablong og på tipp.

ER DU EN NEGLEBITER, MEN ØNSKER Å FÅ FLOTTE NEGLER?
Da bør du gå til en profesjonell negledesigner. Flere slutter faktisk helt med å bite negler etter noen behandlinger. Hvis neglene er helt nedbitte, kan det være lurt å gå til negledesigneren hyppigere den første tiden. Dette er fordi neglebiterens negler ofte vokser fort, og det er viktig å få korrigert og rettet opp neglene. Etter en tid vil naturneglene vokse fram, og du kan besøke neglesalongen med vanlig intervall.


MANIKYR - EN EVIG KLASSIKER
Manikyr er skjønnhetspleie av hender og naturlige negler. Den første nedtegnede manikyr som er funnet er fra Ming Dynastiet i Kina og er ca 5 000 år gammelt. Manikyr er derfor ingen ny gren innen neglepleie. Motene skifter raskere og raskere, men en ting er sikkert; Manikyr er en evig klassiker, for at hender og negler skal være velstelte.

Har man utfordringer med huden på hendene og rundt neglebånd, hjelper vi deg gjerne. Vi pleier og nærer huden, samtidig som vi tilfører ny fukt. Hendene våre trenger fukt og næring for å unngå tørrhet og sprekker. Ved å beskytte hendene med en god håndkrem, og smøre neglebåndene med en neglebåndsolje daglig, får du den beskyttelsen som trengs.

NEGLENE TRENGER PLEIE FOR Å HOLDE SEG VELFORMEDE OG HELE
Har du negler som har en tendens til å sprekke eller flise seg, så bestill time i en av våre salonger. Vi vil file neglene dine i ønsket fasong, tilføre fukt og lakkere i en ønsket farge hvis du ønsker det.to farger. Dersom det er ønskelig kan man også dekorere tå neglene. Motene svinger hele tiden og velstelte føtter er både vakkert og behagelig.


FOTPLEIE - FØTTENE BÆRER DEG HVER DAG, HELE ÅRET.
Du bør derfor pleie dem regelmessig. Dessuten er det pent med velstelte tær og føtter! Vi tilbyr de beste behandlingene for føttene dine - om du skal behandle, forebygge plager eller pleie dem.

PENE FØTTER
Vi utfører naturligvis også alle typer pedikyr som forskjønner og pleier føtter og tær. Du kan velge mellom en deilig spa pedikyr med fotbad, fot stell og lakk eller Gelish permanent lakk. Eventuelt en rask og effektiv pedikyr før du skal på fest med kjole og åpne sko!

Pedikyr er klassisk skjønnhetspleie av føtter. Her på vår nordlige halvkule blir det mer og mer vanlig å ta vare på våre føtter, noe man har gjort i uminnelige tider i det fjerne Østen og middelhavslandene. Trenden i dag er at flere menn tar til seg de gode sidene ved det å få en pedikyr. Lakkering av negler er ikke bare lekkert, det gir også et helhetlig og godt inntrykk. Neglene lakkeres med heldekkende farger, transparente toner eller i fransk manikyr med to farger. Dersom det er ønskelig kan man også dekorere tå neglene. Motene svinger hele tiden og velstelte føtter er både vakkert og behagelig..
Artikkelbilde - Negle behandlinger

Flere nyheter