Restylandebehandlinger


Rynkebehandling | Åsenveien 3 | J&K Beauty Salon
Restylane skinbooster
Restylane skinboosters er en unik behandling som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød.

Hyaluronsyre er et naturlig emne som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen at den binder vann. Restylane skinboosters består av en spesielt utformet hyaluronsyre som forblir lenge i huden, i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre. Restylane skinboosters injiseres i mikro-doser under huden der den binder vann og gir langvarig gjenfukting. Les mer...

J&K Beauty Salon samarbeider med Vanit AS. Klinisk spesialist og kosmetisk sykepleier Svein Morten Aune kommer til vår klinikk annenhver uke for å utføre injeksjonsbehandlinger. Med fartstid fra 2009 og spesialisering innen feltet, innehar han tittelen Trained Restyane Master, det høyeste kompetansenivået en restylanebehandler kan ha i Norge.

Svein Morten tilpasser sine behandlinger til den enkeltes behov, avklarer hvilke forventninger kunden har og hvilke resultater som er realistisk at den enkelte kan oppnå. Trygghet, kunnskap og etiske rammer er viktige for oss alle, og å gi god service. Svein Morten følger opp den enkelte kunde nøye, og som ny kunde setter vi alltid opp en time for kontroll. Vi har kort responstid i tilfelle kunden har behov for å snakke med oss etter en behandling.

Ta gjerne kontakt med oss i J&K Beauty Salon for en uforpliktende samtale vedrørende de ulike behandlinger som vi kan tilby.
Artikkelbilde - Restylandebehandlinger

Flere nyheter