VIPPER OG BRYN

VIPPER OG BRYN - ØYNENE ER SJELENS VINDU.
Perfekte vipper og bryn er rammen rundt, og gjør den store forskjellen for ditt utseende! Vi tilbyr alt fra enkle voks- og fargebehandlinger til vippe-extensions og permanent make up.

VOKSING, NAPPING OG FARGING
Våre terapeuter utfører napping og voksing av bryn, farging av bryn og farging av vipper. Vi anbefaler jevnlig behandling av vipper og bryn for deg som ønsker et rent og våkent utseende, og et bedre utgangspunkt for make up til hverdag og fest.

FORLENGING AV VIPPER
Ønsker du deg lengre eller fyldigere vipper? Vi utfører påsetting av vippe-extension som forlenger hver enkelt vippe og varer opptil 2-4 uker. Resultatet er fantastisk, og ser naturlig og vakkert ut! Behandlingen tar opp til 1,5-2 timer ved første behandling og kortere tid ved etterfyll. Vi anbefaler vippe-extensions for deg som har behov for eller ønsker mer volum eller lengde og et varig resultat.
?
Vedlikehold av Vippe Extensions etter behandlingen
Husk på:
1. Ikke bruk oljebaserte rengjøringsmidler og øyekrem - de løser opp limet.
2. 24 timer etter behandlingen, ikke få vann på Vippe Extensions, ikke bruk sauna eller solarium, og ikke vær for lenge under varmt vann eller i dusjen.
3. Ikke sov med ansiktet ned i puten for å ikke gni øynene.
4. Ikke bruk øyenvippe krøller.
5. Ikke bruk mascara.
6. Hvis du bestemmer deg for å bruke mascaraen, bruk en ikke-fettete formel. Bruk mascara kun på tuppene til vippene uten å berøre forlengelseslinjen. Ideelt sett må du vaske mascaraen forsiktig med vann.
7. Pensel øyenvippene av og til med spesiell kam tilegnet dette.
8. Når du merker den vridde øyenvippen prøv å "hjelpe" det ved å legge det inn på det rette stedet. Aldri dra eller kutt øyenvippene dine.
9. Pass på å vaske vippe Extensions med en spesiell sjampo!
10. Første etterfyll anbefales etter 3-4 uker, avhengig av tetthet på vippene, deres naturlige vekst og miljøpåvirkning.
11. Når bare noen få Vippe Extensions forblir på plass, anbefales det ikke å etterfylle. Det anbefales å fjerne alt av gjenværende Vippe Extensions først hos spesialisten i salongen. Dette kan også gjøres hjemme ved hjelp av ricinusolje, men det vil ta lengre tid og kan forårsake ubehag.
Artikkelbilde - VIPPER OG BRYN

Flere nyheter